Advocatenkantoor Rotterdam arbeidsrecht

Dringend was ik op zoek naar een advocatenkantoor in Rotterdam, arbeidsrecht. De reden hiervan is omdat ik een groot conflict bent gekomen met mijn werkgever. Naar mijn mening heeft mijn werkgever zich niet aan de voorwaarden gehouden die in mijn contract staat waar wij beide voor hebben getekend. Echter wilde ik eerst juridisch advies winnen alvorens ik stappen zou gaan ondernemen. 

Het juiste adres voor dit advies heb ik gevonden op internet. Al snel kwam ik uit op deze website en ik trof hier veel informatie aan. Ik besloot contact met dit bedrijf op te nemen voor het maken van een afspraak.

Advocatenkantoor Rotterdam arbeidsrecht

Uiteindelijk heb ik mijn gelijk gekregen

Tijdens de intake bij dit advocatenkantoor te Rotterdam, werd aan de hand van de regels die gelden binnen het arbeidsrecht gekeken naar mijn contract die ik samen met mijn werkgever heb afgesloten. 

Het bleek dat ik in mijn gelijk stond en daar was ik zeer content mee. Echter was het wel erg jammer dat de werkrelatie die ik had met mijn werkgever, zo erg was verstoord. Dat ik een andere baan ben gaan zoeken. Maar wel met een goede financiële vergoeding die ik heb van mijn oude werkgever als voorwaarde dat ik direct zou opstappen!