De beste tattoo shop van Veenendaal

tattoo shop Veenendaal

tattoo shop VeenendaalEen tijdje terug ben ik gaan zoeken naar een tattoo shop in Veenendaal of de omgeving daarvan. Ik wilde namelijk al sinds ik erg jong ben iets laten zetten, maar dat kon toen nooit. Het is namelijk zo dat je 18 jaar moet zijn hiervoor. Wanneer je jonger bent dan dat moet je toestemming hebben van jouw ouders en dat had ik beslist niet. Het is niet dat zij er tegen zijn, maar zij vonden mij gewoon veel te jong hiervoor. Ook waren zij altijd heel erg bang dat ik er spijt van zou gaan krijgen. Zelf maakte ik mij niet echt druk om dat soort dingen en keek ik vooral uit naar mijn verjaardag.

Heel erg blij

Inmiddels ben ik oud genoeg en heb ik vorige week mijn afspraak bij deze tattoo shop in Veenendaal gehad. Toen ik daar was, hebben zij met mij gesproken over mijn wensen. Aan de hand daarvan is toen een ontwerp gemaakt en is deze gezet. Ik heb er eigenlijk helemaal niet lang over na hoeven denken, want dat heb ik al genoeg gedaan. De prijs vond ik heel erg goed en het resultaat is elke cent waard. Neem voor voorbeelden snel eens een kijkje op hun website!