Gefeliciteerd!, maar hoe zeg ik dit op een goede manier

Gefeliciteerd is iets wat we tegen iedereen zeggen die jarig is of misschien geslaagd zijn. Het maakt niet uit waarom je het zegt, maar de waard ervan verliest wel vrij snel wanneer je het vaak tegen iemand moet zeggen. 

Daarom is het goed om eens te kijken hoe je iemand op een leuke manier kunt feliciteren. Op die manier zorg je er namelijk voor dat iemand zich echt speciaal voelt en dat je hier niet meer naar om hoeft te kijken. 

Een kaartje sturen

Een goede optie die je hebt is een kaartje sturen om gefeliciteerd te zeggen. Natuurlijk kun je een standaard kaartje sturen, maar je kunt er ook voor kiezen om een grote kaart te sturen of een kaart die juist muziek speelt. 

Er zijn dus veel meer ideeën dan dat de meeste mensen weten. Daarom is het zeker goed om eens te kijken welke mogelijkheden je voor een kaartje hebt. Anders kun je altijd nog een foto laten drukken op een kaartje, zodat het een echt kaartje is die gepersonaliseerd is. 

Een bos bloemen sturen met gefeliciteerd erop

Natuurlijk is een goede optie om gefeliciteerd te zeggen een bos bloemen sturen. Een bos bloemen vinden een hele hoop mensen erg leuk om te krijgen. Daarom is het zeker een aanrader om eens naar te kijken. Je kunt ze tegenwoordig eenvoudig opsturen, waardoor je er ook niet voor aanwezig hoeft te zijn. 

Per persoon kan het verschillen wat voor een soort bloemen je leuk zal vinden om te krijgen. Het is dan ook goed om te kijken naar de verschillende bloemen en wat je dan precies voor de bloemen kunt betalen. Zo weet je precies waar je aan toe gaat zijn. 

Felicitatie over de telefoon

Het is ook mogelijk om gefeliciteerd te zeggen over de telefoon. Je kunt een gifje maken of een leuke sticker maken. Op die manier kun je die naar iemand toe sturen via de telefoon. Dit is vaak wel de makkelijke uitweg, waardoor veel mensen dit niet altijd leuk vinden. 

Vele mensen vinden het leuk om een fysiek aandenken te hebben aan hun verjaardag. Via de telefoon is dit niet het geval, daarom is het niet altijd een aanrader om hiervoor te kiezen. Op die manier zorg je er namelijk voor dat het lijkt dat het je allemaal niet zoveel uit zal maken. 

Origineel gefeliciteerd zeggen

Je kunt ook op een originele manier gefeliciteerd leren zeggen. Er zijn namelijk heel wat verschillende manieren waarop je dit kunt gaan doen. Zo kun je zelf een spandoek maken en deze bij iemand thuis ophangen, zodat je op die manier iemand kunt gaan feliciteren. 

Het is ook een goede optie om met iemand op pad te gaan en hem op die manier te feliciteren in een restaurant om het personeel te laten zingen. Het is ook leuk om een taart te kopen waar gefeliciteerd op staat, zodat je hem of haar de taart kan geven om hem of haar te feliciteren. 

Overtuigd? Bekijk dan direct het volledige assortiment op Regiobloemist.nl!