Ik wilde een stenenbank

Nu dat we verhuisd zijn naar onze nieuwe woning en het aan de binnenkant geheel klaar is wordt het nu hoog tijd om de tuin aan te pakken. Mijn vriend is druk bezig met het schilderen van het kozijn waardoor ik mooi de tijd heb om te zoeken naar een goede hovenier voor de tuin. Zelf zie ik het niet gebeuren om alles zo mooi op te knappen waardoor een hovenier dit het beste kan doen. Door te zoeken op het internet naar een hovenier ben ik in de tussentijd terecht gekomen op de website van Heblad! Hier hadden ze een stenenbank staan welke ik maar al te graag wil hebben. 

Nu dat ik eerst bij een ander bedrijf wilde kijken of dat ik het ergens goedkoper kon vinden heb ik deze website weggedrukt. Uiteindelijk mijn hovenier gevonden die de klus van de tuin graag wilde oppakken! Uiteindelijk terug gekomen op de website van Heblad waar ik mijn bank gekocht heb! Dit uiteindelijk tegen mijn vriend gezet en hij vond het er erg leuk uitzien. Echter moest ik nog wel even wachten met het bezorgen ervan aangezien mijn tuin nog niet klaar is.20140619_153331