Internet marketing in Eindhoven

internet marketing eindhoven

Door een fijn bedrijf laat ik de internet marketing in Eindhoven uitvoeren. Een tijdje geleden heb ik een nieuwe site laten maken voor mijn eigen bedrijf. Zelf weet ik alleen niets af van hoe jij jezelf vindbaar moet maken. Het leek mij daarom goed om iemand in te schakelen die mij daarbij kon helpen. Het bedrijf had ik op het internet gevonden, dus ik had hen een mailtje gestuurd. Binnen een half uur zag ik al een mailtje van hen in mijn mailbox verschijnen. Daarin stond dat zij mij konden helpen met zoekmachine optimalisatie. Als hun aanpak niets opleverde voor mij, hoefde ik niet te betalen.

internet marketing eindhoven

Een tevreden klant

Het internet marketing bureau in Eindhoven ging direct voor mij aan de slag. Eerst hebben zij mijn nieuwe website geanalyseerd. Zij hadden hier en daar nog wat verbeterpuntjes. Toen dat opgelost was, zijn zij een onderzoek begonnen naar zoekwoorden die bij mijn bedrijf paste. Na een maand merkte ik dat er steeds meer verkeer op mijn website kwam. De orders gingen ook wat omhoog. Aan hen vertelde ik dat ik een zeer tevreden klant was. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan die beter gevonden wil worden op het internet.