Mooie vloeren in Amstelveen

vloeren Amstelveen

Op zoek naar mooie vloeren in Amstelveen, dan ben je hier aan het juiste adres. Omdat wij al jaren tegen een zeer vieze grond zitten aan te kijken, waren wij ook op zoek naar een ander alternatief. Momenteel was het tapijt in onze woonkamer voorzien van gaten en hingen de draden los. Niet echt een fris gezicht als je bij ons binnen stapt. Onze honden hebben hier ook een groot deel aan meegedaan. Vooral toen wij deze als pup hadden gehaald en de deur naar buiten niet snel open ging, gebeurde er regelmatig wel een ongelukje. vloeren Amstelveen

Plavuizen

Omdat wij eindelijk eens een keer van de vieze tapijt in onze woonkamer af wilden hebben wij een afspraak gemaakt bij LHP vloeren in Amstelveen.  Hier is het assortiment zo uitgebreid dat een keuze maken echt een dagtaak kan worden.

Inmiddels hebben wij voor plavuizen gekozen. De ideale oplossing als je huisdieren in huis hebt. Nu hoef je niet bang te zijn voor vlekken als er een glas cola omvalt, of een bak saus uit de handen laat vallen. Door middel van een doek en een wisser heb je de rommel zo opgeruimd. Wij zijn ervan overtuigd dat een tapijt in huis echt niet meer ons ding is en zijn dan ook zeer blij met onze plavuizen.