Sieradenwinkels en WhatsApp Business

Chatkracht

Tegenwoordig is het ontzettend populair om sieraden te verkopen de vraag hierna neemt ook steeds meer toe. Veel ondernemers zijn hier dan ook een website in begonnen. Vooral tijdens de corona periode is dit toegenomen. Ze verkopen eigen gemaakte sieraden of kopen deze zelf in bij verschillende groothandels. Al deze ondernemingen beschikken ook over een eigen webshop. Hier verkopen zij al hun sieraden. Hier kunnen de websitebezoekers allerlei vragen over hebben. Denk aan levertijden, bezorgkosten of vestigingen maar ook kunnen zij advies vragen hebben. Hiervoor zou WhatsApp business een goede oplossing voor kunnen zijn.

Wat is WhatsApp Business?

WhatsApp Business is gratis te downloaden en is speciaal ontworpen voor eigenaars van mkb’s. Met de app kun je gemakkelijk op een persoonlijke manier in contact komen met je klanten, je producten en services in de schijnwerpers zetten en vragen beantwoorden terwijl je klanten winkelen. Maak een catalogus om je producten en services te laten zien en gebruik speciale tools om berichten te automatiseren, sorteren en snel te beantwoorden. Ook kun je een bedrijfsprofiel creëren. Hier kun je al nuttige informatie toevoegen voor de klanten. Ook beschikt het over snelle antwoorden waardoor je gemakkelijk kunt antwoorden op de klanten.

Wat is de toegevoegde waarde van Chatkracht?

Een organisatie kan ervoor kiezen om WhatsApp Business te besteden, dit kan bij Chatkracht. Chatkrachtstaat 7 dagen per week klaar om WhatsApp Business van een organisatie over te nemen. Alle chats die voorde organisatie binnen komen pakken zij op en beantwoorden zijn. Doormiddel van het kenniscentrum zijn zij bereid alle chats te behandelen. In het kenniscentrum staat allerlei informatie over de desbetreffende organisatie. Op deze manier wordt een deel van de klantenservice overgenomen en blijft er tijd over voor andere werkzaamheden. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op via de live chat op onze website