Super leuke personal training in Eindhoven

personal training eindhoven

personal training eindhoven

Sinds vorige maand maak ik gebruik van super leuke personal training in Eindhoven. Een tijdje geleden begon ik te merken dat ik wat minder lekker in mijn vel begon te zitten. Dit kwam vooral doordat ik aan begon te komen en daar wilde ik graag iets aan gaan doen. Dit lukte mij zelf niet, want ik kon de motivatie iedere keer gewoon niet opbrengen. De eerste paar keer ging het dan goed, maar al snel haakte ik dan af. Ik denk ook dat mijn vriend hier een grote rol in speelde, want hij houdt helemaal niet van sporten.

Een hele verandering

Sinds ik deze personal training in Eindhoven volg, voel ik mij veel fijner. Het afvallen begon al vrij snel, maar ik kreeg ook meer spieren. Dit kwam denk ik vooral door de combinatie met de goede voeding die ik nu neem. Hiervoor heb ik een schema gekregen en daar houd ik mij goed aan. Ik vind het enorm fijn om deze houvast te hebben, want daardoor weet ik ook precies waar ik aan toe ben. De instructeur die ik heb, is ongelofelijk aardig en heeft veel kennis van zijn vak. Ik kan hem dan ook aan iedereen aanraden die met hetzelfde probleem als ik rondloopt.