Voor het eerst een Hotstone massage in Tilburg gehad

Hotstone massage Tilburg

Toen ik voor het eerst hoorde over de hotstone massage in Tilburg, had ik geen idee wat dat was. Een goede vriendin van mij begon daar over omdat zij daar de vorige dag iets over gelezen had. Zij vertelde dat er dan stenen op jouw lichaam worden gelegd die van te voren eerst verwarmd zijn. Het scheen heel lekker en ontspannend te zijn. Mijn goede vriendin en ik waren eigenlijk wel heel benieuwd geworden en daarom besloten wij een spa te vinden waar wij dit konden uit proberen. Na wat rond gezocht te hebben kwamen wij uit bij de Hua Hin Spa. 

Hotstone massage Tilburg

Een hele ervaring

Omdat het ons zo interessant leek, boekte ik voor ons beide een hotstone massage in Tilburg. Een aantal dagen was het eindelijk zo ver. Wij besloten om er op tijd heen te gaan, want wij hielden beide niet van te laat komen. Voordat het hele proces begon vroegen wij de medewerker om wat meer informatie. Zij kon ons precies uitleggen waar die hete stenen die opgewarmd worden nou eigenlijk goed voor zijn. Het was een heel interessant verhaal. Mijn goede vriendin en ik vonden het een hele ervaring en wij kunnen het echt aan iedereen aanraden.