Wat is de Nissan Ariya?

Auto Leasen 9

De Nissan Ariya is met zijn introductie in 2020 een van de nieuwste modellen van Nissan. De auto is volledig elektrisch maar daarnaast ook een SUV. Dit houdt in dat het een grote auto is, vaak met een verhoogde carrosserie. De auto is daardoor erg ruimtelijk en zeer comfortabel bij lange afstanden. Wereldwijd heeft Nissan al meer dan een kwart miljoen elektrische auto’s verkocht. Je zou dus zeker kunnen stellen dat het een zeer ervaren en kwalitatieve speler is op de markt van elektrische auto’s. Naast dat je de auto zou kunnen kopen, zou je ook aan een Nissan Ariya Lease kunnen denken.

Waarom zou je een auto leasen in plaats van kopen?

Een auto leasen kan vele voordelen hebben ten opzichte van hem kopen. Zo hoef je bij lease het totale bedrag niet in 1 keer uit te geven, dit leidt tot meer financiële zekerheid. Daarnaast zijn bij het leasen van een auto de verzekeringen meestal al ingegrepen, terwijl je bij koop dit allemaal zelf moet regelen. Zo is bij de Nissan Ariya Lease eventuele gebreken en de pechhulp al volledig inbegrepen bij je leasecontract. Dit houdt in dat je je hier dus nooit meer zorgen over zult hoeven maken. Dit is dus ideaal en zo houd je ook meer tijd over voor andere zaken.

De reden waarom de Nissan Ariya populair is

De Nissan Ariya is om meerdere redenen zeer populair. Het feit dat hij volledig elektrisch is zorgt ervoor dat je met deze auto dus nooit meer hoeft te tanken. Met de tankprijzen van tegenwoordig is dit natuurlijk zeer voordelig. Daarnaast heeft de accu een actieradius van 360 kilometer, je kunt dus vrijwel altijd op je bestemming komen zonder dat je hoeft te stoppen om de auto op te laden. Daarnaast zorgt de grootte van de auto voor meer dan genoeg ruimte voor alle passagiers inclusief veel bagage. Doordat het een SUV is, is de auto ook nog eens zeer veilig voor het hele gezin!