Zeer mooie leren tassen

leren tassen

Omdat ik op zoek was naar mooie leren tassen, ben ik op het internet gaan zoeken.  Al snel kwam ik de site van bedrijf Handmade by M tegen. Hier staan zoveel leuke modellen op, dat ik hier wel meer van wilde zien. Daarom ben ik naar de winkel in Raamsdonkveer gegaan. De eigenaresse maakt deze spullen die hier te koop zijn allemaal zelf. Ook andere accessoires behoren tot het assortiment.  Je zal jouw ogen uitkijken wanneer je in deze shop bent. Zoveel mooie en unieke exemplaren heb je nog nooit bij elkaar gezien in één winkel.  leren tassen

Handmate

Omdat alle leren tassen die je hier in de winkel ziet met de hand worden gemaakt, kan je ervan uitgaan dat het uniek exemplaren zijn. Je hoeft niet bang te zijn om op een feest te komen en daar iemand te treffen die met dezelfde buidel als jouw daar rond loopt. Met 100 % zekerheid is de buidel die jij bij Handmade by M koopt een uniek exemplaar.

Inmiddels heb ik hier in deze shop al meerdere spullen gekocht. Zo hebben zij hier meerdere accessoires die ook allemaal met de hand zijn gemaakt en ontworpen door de eigenaresse.  Zo heb ik een leuk armbandje gekocht, welke precies bij mijn nieuwe buidel past.