De mooiste luxe loungebanken online gevonden!

luxe loungebanken

Een tijdje geleden heb ik prachtige luxe loungebanken online gevonden en die staan nu te pronken in onze tuin. Dit is allemaal erg snel gegaan, aangezien wij niet eens van plan waren nieuw meubilair voor de tuin te kopen. Toch kwam ik per abuis op de website van DutchRiviera terecht en daar zag ik de mooiste inrichting! Prachtige witte zetels met een mooie bijpassende tafel. Onze tuin is pas net gerenoveerd en daarom hebben wij nu grote moderne tegels liggen. Op dit nieuwe terras zou de zetelcombinatie erg mooi staan en daarom ben ik gaan kijken naar de mogelijkheden. Toen ik eenmaal de afmetingen en de kosten wist, wist ik dat ik deze deal niet aan mij voorbij kon laten gaan! Mijn man en ik hebben toen online besteld en al een week later kwam de levering binnen.

luxe loungebanken

Erg tevreden

Over de luxe loungebanken van DutchRiviera zijn wij nu erg tevreden. Ze zitten heel lekker, de kwaliteit is goed en het design is hartstikke mooi. Wij willen niets anders meer en zijn blij dat wij deze aankoop gedaan hebben. Hier zullen wij vast nog jaren lang van genieten. Hebben jullie al een mooie relax set voor in de tuin? Kijk ook eens bij DutchRiviera.