Heb jij al een DKS controleur?

DKS controleur

DKS controleurHet hebben van een DKS controleur is iets wat ik iedere ondernemer kan aanraden. Het is niet alleen handig voor hele grote bedrijven, maar juist ook voor wanneer jij minder medewerkers hebt. In dit soort ondernemingen wordt de hygiëne namelijk vaak niet serieus genoeg genomen. Toch is dit iets wat altijd een hoge prioriteit zou moeten hebben. Hierdoor kan iedereen namelijk een stuk beter zijn of haar werkzaamheden uitvoeren. Zelf ben ik naar zo iemand op zoek gegaan toen mijn baas het vroeg en eigenlijk had ik geen flauw idee wat dit inhield. Deze afkorting staat voor Dagelijks Kontrole Schoonmaak kwam ik toen achter.

De voordelen

Inmiddels hebben wij alweer een jaar een DKS controleur en daardoor is ons pand wel echt enorm erop vooruit gegaan. Het fijne is dat hij iedere maand ongeveer bij ons langs komt en steeds nieuwe tips heeft over hoe wij dingen kunnen verbeteren. Mijn leidinggevende doet hier ook echt iets mee en daar plukt iedereen de vruchten van. Mocht jij nu ook op zoek zijn hiernaar, dan raad ik jou aan om een kijkje te nemen op de website van Lankester voor meer informatie. Zij hebben nog veel meer te bieden, dus het is echt een aanrader!