Schoonmaak adviesbureau

lankesterschoonmaakadvies

Lankester Schoonmaakadvies is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in zowel het beoordelen, het uitvoeren en het begeleiden van schoonmaakprocessen. Wanneer u advies wilt van een schoonmaak adviesbureau met veel ervaring op het gebied van schoonmaak, vloeronderhoud en verplichte schoonmaakcontroles is dit dan ook het adviesbureau om bij aan te kloppen.

Objectiviteit en onafhankelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel, en met alle ervaring en opgedane kennis helpt Lankester dan ook graag ook uw bedrijf het schoonmaakproces op de werkvloer beter te begeleiden. Ook voor wat betreft schoonmaakmaterialen en schoonmaakmiddelen kunt u ons altijd om advies vragen, want geen enkele vraag is ons te ingewikkeld of te lastig.

lankesterschoonmaakadvies

Klop ook meteen bij ons aan voor een vrijblijvend advies wanneer u uw pand schoon wilt laten maken en u wenst vooraf precies te weten hoe hoog de kosten daarvan zijn. Wij kunnen dan een meting uitvoeren met onze professionele meetapparatuur, waaruit vaak exact blijkt hoeveel schoonmaakwerkzaamheden er nodig zijn, zowel per ruimte als met welke interval, zodat u dus een compleet overzicht krijgt van de te maken schoonmaakkosten. Ook kunnen wij in dat geval voor u het complete voortraject verzorgen, van de intake tot kwaliteitsmeting en uiteindelijke schoonmaak, zodat u daar helemaal geen omkijken naar heeft.