J&S Bedrijfsdiensten voor schoonmaak en onderhoud

Bij J&S Bedrijfsdiensten kun je terecht voor schoonmaakdiensten in alle varianten. Je kunt J&S Bedrijfsdiensten bijvoorbeeld inschakelen voor glazen wassen, tapijt reinigen, tuinonderhoud of graffiti verwijderen. Maar je kunt de calamiteitenservice van J&S Bedrijfsdiensten elke dag van de week – ook in het weekend – de gehele dag en nacht bereiken, of het bedrijf inschakelen voor schoonmaakonderhoud. J&S Bedrijfsdiensten werkt vanuit Eindhoven in de regio Brabant en heeft daar inmiddels meer dan 70 verschillende klanten.

Doel van het schoonmaakbedrijf

Het streven van J&S Bedrijfsdiensten is om bij de top schoonmaakbedrijven van Eindhoven en heel Brabant te horen. Met dit streven, voeren zij hun werk uit. De medewerkers voeren hun werk met plezier uit, waardoor dit gemakkelijker haalbaar is. Er wordt gewerkt met vaste medewerkers om kwaliteit te kunnen verzekeren. Bovendien worden er regelmatig controles uitgevoerd op kwaliteit van het werk. J&S Bedrijfsdiensten heeft al 30 jaar ervaring en een goede reputatie wat betreft haar schoonmaakdiensten. De kennis die ze daarmee hebben opgedaan, delen ze graag.

Milieubewust en betrouwbaar

Sinds begin 2015 heeft J&S Bedrijfsdiensten een OSB-keurmerk. Dit keurmerk wordt gegeven aan bedrijven met vakkennis die eerlijk werken en hun administratie en verzekeringen op orde hebben. Er wordt binnen het bedrijf geleefd naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hierbij wordt in alle lagen en werkzaamheden rekening gehouden met het milieu en de mens. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij J&S Bedrijfsdiensten centraal. Wil je meer weten over dit schoonmaakbedrijf en wat zij voor jou kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op de website.