Met de DLP zonder gevaar kunnen werken

Bij veel werkzaamheden zit het gevaar in een klein hoekje, maar kun je deze vaak wel al aan zien komen. Bij het werken met verontreinigde grond of verontreinigd water is dit vaak niet zo. De verontreiniging is met name bij grond vaak amper tot niet te zien, maar kan wel zorgen voor ernstige gezondheidsproblemen, tijdens of na het werken aan het project. Hiervoor is het belangrijk dat je gebruik kunt maken van een expert die weet hoe er met verontreinigde grond gewerkt moet worden. Deze expert is de Deskundig Leidinggevende Projecten, ook wel afgekort tot DLP. De DLP zorgt ervoor dat iedereen die aanwezig is op de werkplaats conform de veiligheidsmaatregelen aan de slag kan gaan, zodat niemand een onnodig risico loopt. Een goede DLP vind je bij G4S Safety Solutions, waar alle DLP getraind zijn om de beste kwaliteit te kunnen leveren.

De onmisbare taken van de DLP

Je zou kunnen denken dat iedereen wel leidinggevende kan zijn van een klus met verontreinigde grond of water, maar vergis je niet. De DLP van G4S Safety Solutions houdt ook rekening met zaken waar je zelf misschien nog niet zo snel aan had gedacht. Daarbij doet de DLP meer activiteiten dan je zou denken. Van het inspecteren van de werkplaats en werkmethodes tot het organiseren van meetings en adviezen uitbrengen. De DLP moet beschikken over bepaalde basiskennis op het gebied en dat doen alle DLP’s van G4S Safety Solutions met gemak en op professioneel niveau.

Wat jij nodig hebt

De DLP van G4S Safety Solutions helpt jou om op de beste manier aan de slag te kunnen gaan. De DLP richt zich met name op de zaken die belangrijk zijn voor jouw directe project en zal zich daarom specifiek richten op waar jij de meeste behoefte aan kunt hebben. Wat voor soort klus je dan ook moet doen, als er iets verontreinigd is kun je altijd bij G4S Safety Solutions terecht om er zeker van te zijn dat de klus veilig en goed uitgevoerd kan worden.