Van sportmerk tot fashion item

Tegenwoordig zijn de polo’s van Fred Perry niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De shirts zijn altijd eenvoudig te herkennen. De gekleurde strepen op de kraag en onderaan de mouw zijn kenmerkend voor de shirts. Daarnaast is de lauwerkrans op de borst onmiskenbaar voor dit merk. De inspiratie voor dit logo haalde Perry van zijn Wimbledon medailles. Elke keer als jij een Fred Perry item draagt, draag je dus een stukje van deze belangrijke gebeurtenissen uit de sportgeschiedenis met je mee.

Niet alleen meer voor sporters

Toen de eerste Fred Perry polo op de markt kwam, was deze alleen verkrijgbaar in het wit. Bovendien was het shirt speciaal gemaakt voor tennissers en tafeltennissers. Sinds de lancering van dit shirt in 1952 is er veel veranderd. Tegenwoordig is de kleding van Fred Perry absoluut niet meer alleen voor sporters. De kenmerkende polo’s zijn zelfs uitgegroeid tot een waar fashion item. Ook zijn de polo’s allang niet meer alleen in het wit verkrijgbaar. Natuurlijk kun je nog steeds een witte polo kopen, als hier je voorkeur naar uitgaat, maar er is zoveel meer keuze. Ga jij voor een basic kleur, zoals zwart of grijs? Of past een uitgesproken kleur beter bij jouw garderobe?

Maak fijne combinaties

Niet alleen de Fred Perry polo heeft in de afgelopen decennia een transformatie ondergaan. De polo’s zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van de collectie van het merk, maar tegenwoordig kun je veel meer kleding met het Fred Perry logo kopen. Combineer je favoriete polo bijvoorbeeld eens met een heerlijk warme sweater of fijn vest. Of loop naar buiten in een Fred Perry jas. Op (bijna) alle kleding zijn de kenmerkende strepen en de lauwerkrans terug te vinden. Het is dus erg eenvoudig om een goed gestyled geheel te maken.